17-06-2009

Energie opwekken met klank en gedachtekracht


Als je de kranten openslaat, dan kun je constateren dat er nogal wat basale vraagstukken aan de orde zijn zoals de crisis, de pandemie en energiebronnen die uitgeput raken. In het boek Blauwdruk van Johan Consemulder maakt de schrijver aannemelijk dat er voor veel van dit soort problemen "eenvoudige" oplossingen zijn. Zijn oplossingsrichtingen worden vooral gezocht in de kracht van de menselijke geest en geluidsgolven. Met meditatie, focus, intentie, creativiteit, samenwerking, muziek, klank en gedachtekracht kan (genezende) energie opgewekt worden, die het mogelijk maakt om grote stenen te verplaatsen, rotsen te splijten en kanker terug te dringen. De natuurkundige uitleg gaan soms wat boven mijn pet: "op afstand coherent resonerende intenties", "levitatie en desintegratie", "klanken via de aether", "scalaire golven"..... Maar vaagweg weet en voel ik dat het klopt en in de loop van de jaren hebben ook verschillende wetenschappers zich met succes over deze materie gebogen. Maar waarom is daar dan nog niet zoveel over bekend en worden deze technieken dan niet direct ingezet? De schrijver gaat er vanuit dat er momenteel op grote schaal nogal wat weerstand tegen deze oplossingen is, omdat zij gratis zijn. De "grote" leiders hebben er belang bij dat deze resultaten maar mondjesmaat naar buiten komen.
Ik ben benieuwd hoe lang dat nog duurt... Ik verwacht dat het materialisme de komende jaren in kracht zal inboeten en dat de veranderende energie in de tijd de mensheid tot andere gedachten zal dwingen. Toch kan ik het niet nalaten om mijn gedachten en innerlijke beelden alvast de toekomst in te laten reizen, wat zullen de de straatbeelden en de geluiden om ons heen veranderen als het bovenstaande (weer) werkelijkheid wordt. Ik kijk er naar uit om dat mee te mogen maken.

1 opmerking:

Bas zei

Simpel waarom er geen onderzoek naar gedaan wordt. Hoe kan een bedrijf hier geld aan verdienen? (Wetenschappelijk)onderzoek kost geld en als dingen mogelijk worden door menselijke psyche (iets wat iedereen heeft) kan een bedrijf/overheid hier niets aan verdienen. Je kan je investering dus ook niet terug halen en vaak loop je zelfs geld mis gaat lopen (geen dure ziekenhuis behandelingen meer, geen gebruik meerdure medicijnen) Dergelijk onderzoek zal dus OF de kop ingedrukt worden OF gewoon weg niet gefinancieerd