08-08-2008

08-08-08 Een gelukkige datum?


Vandaag is 08-08-08. Een mooie datum. Het schijnt vandaag een drukke dag te worden bij de ambtenaren van de burgelijke stand. Er worden 2 tot 3 keer zoveel huwelijken afgesloten.

Maar wat betekent deze datum numerologisch gezien? In de Chineze numerologie staat de 8 voor geluk:
1 keer 8 = 8 = 1 keer geluk,
2 keer 8 = 88= dubbel geluk
3 keer 8 = 888 = je leven lang geluk
4 keer 8 = 8888= overal op de wereld geluk
Op de site van het Olympisch Stadion staat een mooi stukje over 5 x een 8, zoals vanavond bij de opening van de Olympische Spelen geldt, die ook nog eens om 8.08 van start gaan.

De site van Starmanproductions geeft voor de 8 in de "gewone" numerologie de volgende omschrijving:
De Acht gaat altijd door. Leert langzaam en is een echte laatbloeier. De acht kan goed leidinggeven. Emoties vinden ze vaak zwak. Ze zijn een goede leraar met grote wijsheid in eigendom. Over het algemeen is de acht een goede organisator en heeft hij/zij veel geduld. De acht is constant in beweging. De acht leert door omstandigheden en ervaring en reageert verstandig. Hij/zij is een harde werker. Ten opzichte van de drie (luchtig) is de acht zwaar en serieus. Heeft de acht een probleem, dan gaat hij/zij naar de kern ervan om het op te lossen. Gaat denken, is misschien pessimistisch, en vindt een oplossing. De acht Wil zijn oplossing het liefst aan iedereen vertellen, totdat er weer een probleem komt en de cyclus opnieuw begint. De acht staat ook voor kracht, status, autoriteit en dynamiek.

Dat belooft in alle opzichten veel goeds voor de Energiedag die vandaag in het Bolwerk plaatsvindt. Ik wens je veel geluk toe.

Geen opmerkingen: