15-06-2007

Trots in de zomer


De zomerperiode komt eraan. In mei en juni ben ik volop bezig geweest om hiervoor een programma te ontwikkelen voor de thuisblijvers die zichzelf willen trakteren. In het kader van "maak het wereldwijd" waar ik gister over schreef, vloeide het onderstaande persbericht uit mijn pen.

Deze zomer biedt Coach-Inn een speciaal programma voor hen die bezig willen zijn met persoonlijke en intuitieve ontwikkeling. Op 2 juli start de 4-daagse training “Effectief-Inn-Intuitief-Waarnemen”, waarin de deelnemer getraind wordt om alle zintuigen open te zetten en leert de daarmee verkregen intuitieve waarnemingen effectief in te zetten voor zichzelf en de omgeving. Op 4 juli gaan we weer op Reis-Inn-Jezelf. Gedurende 4 dagen wordt een reis gemaakt langs de 7 belangrijkste energiecentra. Zo krijgt een ieder inzichten in actuele thema’s. 10 augustus staat in het teken van Kracht-Inn-Creatie, een ritueel dat op het sjamanisme is gebaseerd. Alle deelnemers richten deze dag hun energie op een eigen project, wens of idee om deze kracht bij te zetten, zodat realisatie een feit wordt. Op 15 augustus volgt de workshop “Inzicht-Inn-Familiepatronen. In deze workshop staan (levens)vragen centraal en is een familieopstelling het toneel om het familiesysteem te doorgronden en patronen te ontrafelen. De zomerperiode wordt afgesloten met de vierdaagse training Coach-Inn-Systemen. Van 29 tot en met 31 augustus kan de methodiek organisatie- en familieopstellingen eigen gemaakt worden, met als resultaat het kunnen begeleiden van opstellingen in eigen praktijk. Alle trainingen en workshops worden gegeven door Nienke Binkhorst en vinden plaats in het Bolwerk op de Woestijgerweg te Amersfoort. Voor meer informatie of inschrijving: www.coach-inn.nl of 033-4451480.

Het geheel overziend, gaf mij een gevoel van trots. Wat is het toch mooi dat ik dit soort inspiratie krijg, vorm kan geven en het hoogtepunt gaat de uitvoering in het Bolwerk worden. Kom je ook? Het gevoel van "trots zijn" is overdraagbaar en wil ik je graag laten beleven.

Geen opmerkingen: