17-12-2008

De laatste loodjes


Nog twee dagen werken en dan heb ik twee weken kerstreces. In dat kader geef ik mezelf ook twee weken schrijfvrij, dus even geen dagelijkse voeding. Maar misschien kun je jezelf voeden met de rituelen die ik zo rond oud & nieuw zelf altijd doe.

Vandaag start ik met het beschrijven van een droomopdracht. Deze start in de nacht van 25 op 26 december en duurt tot de ochtend van 6 januari.
- vraag in deze periode voor het slapen gaan om voorspellende dromen
- in de ochtend schrijf je direct na het wakker worden op wat je gedroomd hebt. Als je niet bewust gedroomd hebt, dan beschrijf je hoe je je voelt bij het wakker worden. Eventueel kun je ook een tekening maken van datgene wat je gedroomd hebt. Analyseer de symbolen, de mensen, de kleuren en de boodschappen die je tegen gekomen bent. Ga eventueel met je aandacht naar binnen om te vragen welke betekenis zij met zich meedragen.
- je droom van 25 op 26 december gaat over een voorspelling voor de maand januari van 2009, de droom van 26 op 27 december geeft informatie over februari 2009, etc. Je gaat hiermee door tot de nacht van 5 op 6 januari. Deze droom kijkt vooruit naar december 2009.
- Het is leuk om gedurende het jaar deze dromen geregeld terug te lezen en te onderzoeken wat je gedroomd hebt en hoe de werkelijk er in deze maand voor je uit ziet.

Veel plezier!

Geen opmerkingen: