21-10-2010

Drukke(nde) energie in the air

Om me heen en ook bij mezelf ervaar ik dat er op dit moment veel in beweging is. Scheidingen, ontslagen, ruzies, ziekte, ik hoor veel van dit soort verhalen.

Van astrologe Yvonne Weeber ontving ik deze week een mooie nieuwsbrief met daarin de uitleg en uitwerking van de sterrenstanden van dit moment. Ik citeer hier een stuk uit:

Stormachtige herfst!


Het belooft een stormachtige herfst te worden die grote veranderingen te weeg kunnen gaan brengen. Het zal lijken of er steeds grotere uitersten ontstaan. Polariteit en dualiteit is overal aanwezig. Laat je niet meeslepen in allerlei drama! Van groot belang is hoe je in je kern kan blijven en je niet mee te laten slepen in deze energieën. Probeer je emotionele en rationele lichamen in balans te houden door af te stemmen op je hart door b.v. meditatie of heerlijk in de prachtige kleurrijke natuur te zijn. Dat wordt de grote uitdaging van deze herfst. De planeet Venus gaat ons daarbij helpen. Venus is de planeet van de persoonlijke liefde. Zij loopt vanaf 8 oktober tot 19 november retrograde. Dat betekent dat we de liefdesenergie naar binnen mogen richten. Doel van onze incarnatie is om eerst van onszelf te gaan houden. Oordelen en beschuldigingen over onszelf los te laten. Wanneer we onszelf voor alle 100% accepteren voelen we de stroom van onvoorwaardelijke liefde door ons heen stromen. Dan kunnen we ook echt van anderen houden eerder niet!!! Intieme relaties kunnen het heel moeilijk hebben op dit moment. Eeuwenoude stukken komen naar boven om geheeld te worden. We noemen dit de wond van Isis. Het gewonde mannelijke en het gewonde vrouwelijke staan bijna tegenover elkaar en vragen om erkenning en heling. Een enorme uitdaging om samen naar onvoorwaardelijke liefde te groeien.

Wil je hierover meer weten, bezoek dan de site van Yvonne. Zij verwacht volgende week meer over dit onderwerp te schrijven.

Geen opmerkingen: