08-09-2009

9-9-9


Het is vandaag 9-9-9. Een bijzondere dag door de getalscombinatie, de energetische bewegingen in het universum en alles wat er buiten ons blikveld nog meer gebeurt.
Urgenda heeft deze dag uit geroepen tot de dag van de duurzaamheid.
Numerologisch gezien is de 9 de dag van de voltooiïng. Met drie negens in één keer wordt deze voleindiging nog extra kracht bijgezet.
Tussen half 12 en half 1 staat de oppositie van Venus en Jupiter precies op de meridiaan. De astrologen geven te kennen dat dit een goed moment is voor een romantisch samenzijn op een fraaie locatie.
Op Galactic-Heart-Centre.com staat een verslag van een interessante channeling over wat er galactisch gebeurt rondom de datum 9-9-9. De essentie is dat er een lichtgrid gevormd wordt, dat belangrijke vrouwelijke knooppunten met elkaar verbindt. Dit helpt de mensheid om meer in contact te komen met onvoorwaardelijke liefde en te komen tot acceptatie van zelfgeschapen emoties. Het vrouwelijke en het mannelijke mogen gaan resoneren op een nieuwe laag van voelen en "Zijn".
Ik ga op deze mooie 9-9-9 een workshop "Inzicht-Inn-Familiepatronen" begeleiden, waarbij ik er alle vertrouwen in heb, dat wij als groep gaan resoneren met de speciale energie om ons heen, die er mede voor zorgt dat wij weer vijf inzichtgevende opstellingen mogen neerzetten. Hoe breng jij 9-9-9 door?

Geen opmerkingen: