15-10-2009

Wat staat er tussen?



Mijn vriendin en ik hadden vanochtend een gesprek over afstand en nabijheid. Al pratend realiseerde wij ons dat we het erg druk hebben gehad de afgelopen tijd, veel verschillende afspraken varierend van 1-op-1 contacten tot grote groepen. De ene keer apart en de andere keer samen. Soms nauwelijks tijd om even achter over te zitten, laat staan om alle ervaringen te verwerken. We zouden energetisch dichter bij elkaar willen zijn, maar het lijkt of er iets tussen staat. Ik kreeg een metafoor van de energie van hordes mensen die tussen ons in staat. Een beetje betrapt enerzijds en opgelucht anderzijds, moest ik constateren dat ik niet altijd even trouw ben geweest aan de "wetten" van het energiewerk, het doen van de oefeningen van afstromen en energie uitwisselen.
Voor diegene die daar ook meer mee zouden willen doen, hierbij een visualisatie:
- ga met je aandacht naar binnen
- visualiseer je aura ruim om je heen
- maak een goede gronding vanuit je stuitje
- open (of sluit) je kruin tot een prettige stand
- maak contact met alle energieen van anderen in jouw energieveld en stuur die terug. Misschien kun je die gericht terugsturen, misschien weet je niet van wie de vreemde energie is. Geef deze dan terug aan moeder aarde. Doe dit met een dank je wel.
- visualiseer in je energieveld een magneet die in staat is om alle energie van jou die bij anderen terecht gekomen is, terug te halen. Zet de magneet in werking en haal vanuit liefde jouw energie terug
- neem eventueel nog extra aarde en kosmische energie op, zodat je jouw energieveld helemaal in eigendom hebt genomen
- maak ook de ruimte waarin je gewerkt hebt energetisch schoon. Vraag de energetische vuilnisman om alle energetische afval op te halen
- kom met je aandacht terug in de ruimte
- eventueel kun je de ruimte nog voorzien van een lekker geur (aurasoma, etherische olie of engelensprays)
- ga dan pas naar jouw prive-omgeving. Als voor jouw zakelijk en privé één is. Sluit je werkdag af en ga dan naar "huis"

1 opmerking:

Unknown zei

mooi al die inzichten!! ;)