16-08-2010

Spelen met energie: een korte visualisatie


In het kader van jouw persoonlijke energiemanagement zo aan het eind van de vakantie/zomerperiode hierbij weer eens een keer een visualisatie:

Ga met je aandacht naar binnen. Visualiseer je aura ruim om je heen. Je realiseert je dat de zomer- en of vakantieperiode weer op zijn eind loopt en er een nieuw seizoen voor de deur staat. Voel wat dit gegeven met je doet.
Welk energiecentrum (voeten, bekken, navel, zonnevlecht, hart, keel, 3e oog of kruin) reageert hier het meest onrustig op. Maak contact met dit energiecentrum. Vraag of je innerlijk weten een metafoor in kleur, beeld of geluid kan tonen, wat informatie geeft over jouw onrust. Wat is het onderliggende verlangen? Wat ben je daartoe in deze fase aan het loslaten of toelaten. Neem uit de aarde of het universum die energie op die jouw behulpzaam kan zijn om dit proces in goede banen te leiden.
Maak dan contact met het energiecentrum dat het meest rustig reageert op de aanstaande verandering. Ervaar deze rust. Welke kracht (kwaliteit) is hierbij dominant. Vergroot deze kracht uit en weet dat deze kracht in overvloed aanwezig is. Stuur deze kracht naar de meer onrustige energiecentra en ervaar welk effect dit heeft op jouw totale zijn.

Wil je meer spelen met energie? Vrijdag a.s. is er in het Bolwerk een
Energiedag. Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar.

Geen opmerkingen: