26-05-2010

Stambewustzijn en zielsbewustzijn uitwerken in 1 opstelling


In twee opeenvolgende opstellingen, die ik bij een klant mocht begeleiden met een tussenpoze van een jaar, werd mooi inzichtelijk dat rondom een thema meerdere lagen en bewustzijnsdimensies doorlopen mogen worden voordat de gewenste heling op kan treden.
Vorig jaar deed ik met deze klant een familieopstelling. Hierbij kwam een tweelingthema aan het licht. Hij bleek samen met een broertje of zusje in de baarmoeder gezeten te hebben, deze heeft in deze zwangerschap echter niet het aardse licht mogen zien.
Toen wij gister opnieuw een opstelling deden vanuit een andere invalshoek, kwam wederom het twin-thema naar voren. De klant was daar niet echt blij mee, want ervoer dit als een herhaling van zetten en reeds bekende informatie. Na een paar interventies bleek echter uit te opstelling dat het nodig was om de klant eerst aan deze beelden te herinneren, zodat deze vervolgens kon ervaren dat het uitwerken van het tweelingthema toegang verleent tot belangrijke zieleninformatie en authentieke levensenergie.

Geen opmerkingen: