18-07-2007

Een zware dag gehad? Douchen met aurareiniger!


Ken je het gevoel van het hebben van een zware dag? Er gaat meer energie uit dan dat er in komt. Ook al lijken de eerste energievreters weer getemd te zijn, er blijven nog negatieve gevoelens hangen. En dan moet je nog naar een vergadering, een coaching geven of met vrienden uit eten....... Het liefst zou je onder de wol duiken, maar "de plicht" roept. Op dat moment heb ik een goede remedie. Lekker onder de douche met Aurareiniger van de Stralende Zon in Haarlem.

Wat te doen? Ga onder de douche staan, neem een natte washand en doe hierop 1 à 2 eetlepels Aurareiniger. Schuur je vochtige huid hiermee of -nog aangenamer- laat het doen. Laat ondertussen een emmer met lekker warm water vollopen, doe hierin ca 10 druppels etherische olie van rozemarijn. Sla dit mengsel even door elkaar en spoel je hiermee af. Het beste is om je daarna verder niet of heel kort na te douchen. Je zult verstelt staan van het resultaat, je voelt je als herboren!

Wil je het een keer uitproberen of denk je dat is een leuk kado om weg te geven? Je kunt deze zouten bij mij bestellen of een kijkje nemen op de website van de Stralende Zon. Daar vindt je nog veel meer andere leuke varianten op Himalyazouten.

1 opmerking:

Unknown zei

volgens mij spoel je daarmee heel veel familiedynamieken door het putje....