20-07-2007

Een boomhoroscoop als vervolg op de Perenboom



In aansluiting op mijn verhaal van gister over de perenboom, kreeg ik nog een leuk websiteadres gemaild waar je informatie krijgt over de boom die bij jouw geboortedag hoort. Ook wel een boomhoroscoop genoemd.
Zo zijn er op internet verschillende sites waar je met behulp van je geboortedatum inzichten in jezelf kunt krijgen. Ik noem er een paar.

Wil je weten welk zonnezegel volgens de mayakalender bij jouw geboortedag hoort en wat de betekenis daarvan is dan kun je terecht bij Indigo Coaching.

Ben je benieuwd naar jouw energetische blauwdruk, daar waar je voor jezelf bepaalde aspecten gepland hebt of juist beïnvloedbaar bent, kijk dan eens bij Human Design en klik onder aan op continu. Daar kun je een gratis human design ravechart laten berekenen. Schrik niet van de stem die je bij het openen van deze site te horen krijgt.

Voor het bekijken van je geboortehoroscoop en bijbehorende uitleg, biedt deze horoscoopsite mogelijkheden.

Besef bij het bezoeken van al deze sites dat de gegeven informatie toegankelijk voor iedereen gemaakt is en daarom een soort gestandaardiseerd beeld geeft. Pik datgene er uit wat bij je past en wil je meer weten zoek dan iemand die gespecialiseerd is in deze materie.

Geen opmerkingen: