20-09-2007

Het succes van Sonja Bakker


Vandaag stonden er meerdere stukken in de Volkskrant dat het voedsel in Nederland snel duurder wordt. De prijzen zijn de afgelopen maanden met ca. 10% gestegen. Ik begrijp nu waarom Sonja Bakker zoveel succes heeft. Het kwijtraken van kilo's is mooi meegenomen, maar het compenseert vooral de prijsstijgingen zodat het uitgavepatroon gelijk blijft. De volgende stap, leven als een Yogi, op water en brood?

1 opmerking:

Unknown zei

Grappig... ik ben vandaag op locatie bij een klant en "the S...word is ook hier alweer gevallen".

Ik heb een bestseller gemist geloof ik.

Maar wat je bericht betreft: er vindt hier een verschuiving plaats tussen in- en extrinsieke motivatiefactoren geloof ik....

Ik ga nu ff een boterham met kaas eten BTW. Is dat S....? Nee, dat is omdat ik geen kroketten in mijn tas meeneem, omdat dat zo gaat stinken.