02-11-2009

Weer terug


De afgelopen week verbleven wij op het gastvrije landgoed Villa FM Country Estate in Selci op 50 kilometer van Rome. Een week vol rust, een beetje werken en vooral genieten van 20 graden en een heerlijke najaarszon. Tja en wat doe je dan zoal. Drie boeken uitlezen: Leiderschap door (zelf)coaching van Ans Tros, De kunst van het creƫren van Janosh en Oog van de Centaur van Barbara Hand Clow. Wat mij betreft stuk voor stuk exemplaren die de moeite waard zijn om te lezen.
Een aantal foto's op de website vernieuwen na de schitterende fotoshoot begin oktober door fotograaf Jaap Driest.
Een labyrinth lopen in een natuurgebied vol paarden, varkens, koeien en schapen, dat een aantal weken geleden daar door Marlies Zijlstra is neergelegd. Waarvoor dank! Het thema dat ik daarin meenam ging over het doorbreken van de familielegendes (ken jij die van jouw gezin?).
Een hernieuwde kennismaking met een paar Nederlanders die mede na de training het "Roer Om" Nederland verlieten om zich te vestigen in Italie.
Lekker eten en drinken.
Op de terugweg had mijn bagage geen zin om naar Nederland te gaan, maar ook die is inmiddels weer thuis aangeland. Kortom wat wil je nog meer.
En nu begint de werkdag weer, nadat wij eerst de bladeren in de tuin bijeen geveegd hebben. De herfst is begonnen. Wat een mooie kleuren....Om stil van te worden.

Geen opmerkingen: