25-05-2012

Little Grandmother over 2012

Deze boodschap van Little Grandmother (Keisha Crowther) is niet nieuw, maar ik vond het fijn om hem nog eens te horen/zien in een tijd waarin de energie zo in beweging is.
Met dank aan Joanne van Wijgerden (www.healingarts.nl) die mij dit filmpje in herinnering bracht door de vermelding in haar nieuwsbrief van een lezing en kristalceremonie  op 16 juni in Rotterdam  

21-05-2012

Avontuur



Het avontuur is nooit ergens anders,
het is in onszelf

David Grayson

06-05-2012

De uitwerking van een transit

Ik ben gewoon om dagelijks in een astrologieprogramma te kijken met welke transits ik te maken heb. Dit zijn speciale planeetstanden waarbij mijn horoscoop aspecten maakt met de huidige planeetstanden. Vorige week maakte jupiter een driehoek met uranus. Een aspect waarbij er een plotselinge kans of een meevallertje uit het niets opduikt. Een van de weinige aspecten waarbij gokken iets kan opleveren. (Bron: Robert Hand - Planeten in transit - Leven met de levenscycli. Ik sprak daar met een vriend over en die stelde meteen een van zijn koniginnedagstaatsloten ter beschikking aan mij. 's avonds bleek er maar liefst € 1 op gevallen te zijn :-). Maar goed in elk geval meer dan de laatste keren dat ik meespeelde. Gister kreeg dit verhaal een vervolg. Ik ontving een brief van de postcodeloterij. Laat er nu net op die dag iemand met mijn postcode een grote prijs te hebben weggesleept en daar mocht ik van mee profiteren. Ook dit was geen groot bedrag, maar twee prijzen in één dag, dat kan toch alleen maar met deze transit te maken hebben. En wat de doen met deze gigantische prijzenpot? Daarvan zijn we inmiddels naar de bioscoop en de Japanner geweest, heerlijk toch!